dimarts, 5 de juny del 2012


El passat 30 d'abril de 2012 es va celebrar per primer cop el Dia Internacional del Jazz, proclamat per la UNESCO. El fotògraf i periodista Oscar Pipkin va promoure a Mallorca diversos actes de commemoració d'aquesta fita, aconseguint que l'illa fós el primer lloc del món on es celebrava l'efemeride, ja que les activitats programades (concerts, xerrades, exposicions, projeccions audiovisuals...) començàren el vint-i-set i es perllongaren fins el dia pròpiament dit, el trenta d'abril.
L'amistat que ens uneix a Oscar i a mi va determinar la convidada, per part seva, a la meva participació en l'event, traduïda en una modesta exposició fotogràfica que es va poder veure durant el cap vespre del diumenge 29 als jardins de l'hotel Ciudad Jardín de Palma.
El caracter efímer de la mostra m'ha impulsat a la publicació d'aquelles fotos en aquest espai. També cal dir que aquests dies s'exposen les fotos al bar-restaurant 55, al número catorze de la palmesana Avinguda de l'Argentina.
Les fotos foren preses al Blue Jazz Club de l'Hotel Saratoga de Palma, en el transcurs de tres concerts de The Wonderbrass, The Vibe i Víctor Uris Quartet



Daniel Roth al teclat. En primer terme, el saxo de Norbert Fimpel


Saxo de Norbert Fimpel


Saxo de Norbert Fimpel



Patti Ballinas. En primer terme, el baix de Wojtech Sobolewsky


El baix de Vojtech Sobolewsky darrera la bateria de Patti Ballinas


Detall de platets


Víctor Uris i Raul Martínez


Víctor Uris 


Víctor Uris 


Baltasar Bordoy 


Dídac Busqueto


Nacho Vegas i Néstor Casas


Nacho Vegas i Néstor Casas



Detall del saxo de Nacho Vegas 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada