dijous, 1 d’octubre del 2009

I Premi de Fotoperiodisme de les Illes Balears

El meu company i amic Sebastià Llompart, que fins fa pocs mesos treballava al "Diario de Mallorca", ha estat el flamant guanyador del I Premi de Fotoperiodisme de les Illes Balears. En Sebastià havia presentat un reportatge titulat "Dones".

Fa anys que conec en Sebastià, de quan va començar en el món de la fotografia de premsa, sens dubte induït pel seu pare, en Joan Llompart "Torrelló". Personalment estic molt satisfet d'aquest èxit obtingut per en Sebastià: s'ho té més que ben merescut. Se dóna la irònica circumstància que fa pocs mesos va ser acomiadat del "Diario de Mallorca", així per le bones, sense cap explicació més que una necesitat "d'estructuració de la plantilla", o una bajanada similar. És per això que aquest premi cau sobre una persona i en un moment inmillorables. Enhorabona, Sebas!

Els altres quatre premiats del concurs han estat Tomeu Coll, Dani Cardona, Tolo Ramón i Alejandro Sepúlveda. Només en Tomeu Coll era per jo, i fins ara, desconegut. Els altres tres són, a més de companys, amics. Sobre tot en Tolo Ramón, al que conec desde l'adolescència. De fet ens varem iniciar alhora en això del fotoperiodisme. Enhorabona a tots.

A continuació reprodueixo una de les fotos del reportatge que li ha proporcinat el guardó a Sebastià. És o no és una gran foto?




2 comentaris:

  1. Moltes gràcies!!

    ResponElimina
  2. Vaig veure la foto al diari fa uns dies i encara la record perquè amb una sola imatge diu moltes coses. No calen les paraules. Bona foto i merescut premi! :)

    ResponElimina