dimarts, 9 de juny de 2009

Resposta a una estirada d'orelles...

Un anònim m'adverteix, en un comentari, sobre la necessitat d'actualitzar els continguts d'aquest blog. Té massa raó, sigui qui sigui, però el fet és que estic atravessant una crisi de creativitat bastant important. A més a més tenc el cap en altres dèries. Així i tot l'altre dia de pagès, passejant per la Plaça Major de Palma, vaig contemplar i fotografiar una escena que em va fer gràcia i que vull compartir amb tots vosaltres, a veure què us sembla:

He recorregut al truc de l'ampliació del detall per que en aquest tamany no es pot veure gaire, cosa que no passa a l'original. No us sembla graciosa, l'escena?

3 comentaris:

 1. Ei, Jaume!

  Té conya, la foto! Encara que suposo que els veïns no es queixen d'aquesta mena de soroll, sinó a les gresques nocturnes que s'acostumen a muntar en aquesta mena de places. Bé, a no ser que cada dia tinguin una banda de música tocant a sota del balcó.

  I pel que fa a la crisi de creativitat, només que cada setmana pengessis una foto dels milers que deus haver fet durant la teva vida professional i expliquessin les circumstàncies en què la vas fer, ja ho tindries resolt. I si no saps quina triar, agafa una foto que vas publicar aquell mateix dia, però de fa 2, 5, 10, 15 anys o els que siguin. Bé, és una idea...

  O si no, pots fer com l'estanquer protagonista de la pel•lícula "Smoke", que cada dia, a les 8 del matí, fa una foto de la casa que hi ha davant de la seva botiga, amb el mateix enquadrament, durant un munt d'anys. I resulta -si no recordo malament- que un novel•lista en crisi creativa descobreix en una de les fotos la seva dona que passava per allà poc abans de morir a causa d'una bala perduda en un atracament. És una bona peli, te la recomano.

  Ànims!

  ResponElimina
 2. El comentari el vaig fer jo;P:Bo.
  I per cert,es tracta de que t'agradi a tú,no al reste del món.Un bratso¡

  ResponElimina
 3. Te vaig contestar al teu oferiment, dient que si, que ho considero molt interessant. Ho has rebut?
  Pep

  ResponElimina